Despre Scribant Distribution

Am început activitatea în domeniul papetăriei în anul 1993, iar din 2006 ne-am format pentru a răspunde solicitărilor clienților revânzători de papetărie și ne-am specializat în acest domeniu.

Despre Scribant DistributionSuntem reprezentantul autorizat și importatorul de instrumente de scris Schneider GmbH Germania în România. În oferta noastră pot fi găsite în permanență aproximativ 90% dintre produsele Schneider, celelalte 10% putând fi aduse într-un timp foarte scurt.

Pe lângă acestea, oferim și alte produse de papetărie, necesare oricărui birou sau pentru acasă:

  • Articole pentru organizarea și arhivarea documentelor
  • Produse pentru prezentare și afișare
  • Etichetare și ambalare
  • Diverse accesorii pentru birou
  • Articole școlare
  • Produse pentru curățenie

Și pentru că ne place să glumim și considerăm că acolo unde este veselie este și armonie, avem în oferta noastră și o gamă de produse deosebite care se pretează a fi făcute cadou cu diverse ocazii, combinând armonios utilul cu amuzamentul. Gama de cadouri și promoționale cuprinde o serie de produse care transmit mesaje subtile, amuzante și originale, toate produsele având și o utilitate, ele nu sunt doar decorative.

În 2013 am reunit toate aceste produse sub un singur brand: Aperta. Aperta este un instrument de lucru care oferă informații utile despre produse, astfel încât partenerii noștri, revânzători din domeniul papetăriei, să fie corect informați pentru a satisface în mod profitabil și optim nevoile consumatorilor finali – firme sau persoane fizice.

Catalogul Aperta este disponibil în format tipărit, dar și în format electronic, iar din 2015 este disponibilă și platforma online de birotică și papetărie Aperta www.aperta.ro.

Vă invităm să vizitați secțiunea „produse” pentru vedea întreaga noastră ofertă și vă așteptăm să ne contactați.