Noutăți

Link-It – Linere gemene, ideale pentru combinații de scris și desenat!

Link-It - Coleg de echipă

Chiar la timp pentru noul sezon de școală 2016, Schneider lansează un produs complet nou! Link-It este primul instrument de scris cu un sistem inteligent de cuplare, care permite realizarea unei mari varietăți de combinații de scris și desenat. Sistemul inovativ „click” permite combinarea, în același instrument de scris, nu doar a 16 culori diferite, ci și a două tipuri diferite – fineliner și carioca – de scriere. Asta înseamnă că se poate obține un instrument de scris cu un capăt fineliner (grosime de scriere de 0,4 mm) și celălalt carioca (grosime de scriere de 1,0 mm) sau ambele capete fineliner sau carioca. Nenumăratele combinații coloristice posibile stimulează creativitatea și trezește curiozitatea, indiferent de vârstă și preocupări.

Link-It - Linere gemene, ideale pentru combinații de scris și desenat!

Link-It permite scrierea foarte fină sau crearea de contururi la desen (cu vârful fineliner de 0,4 mm) și desenarea (cu vârful carioca de 1,0 mm) în culori extraordinare pe cărțile speciale pentru relaxare, o tendință actuală a tinerilor și adulților.

Link-It – Coleg de echipă

Pentru a se putea prinde, două instrumente de scris Link-It (orice culoare și orice tip de vârf – liner 0,4 sau carioca 1,0 mm) trebuie puse capăt în capăt, cu săgețile pe aceeași parte, și împinse una în cealaltă până se aude click.

  • Click! Primul sistem modular care cuplează în mod inteligent două instrumente de scris
  • Liner cu vârf tip „ac” și grosime de scriere de 0,4 mm, disponibil în 16 culori extraordinare
  • Cariocă cu vârf din fibră și grosime de scriere de 1,0 mm, disponibil în 16 culori extraordinare
  • Corp cauciucat și ergonomic, realizat în proporție de 88% din plastic biodegradabil
  • Respectă standardul privind siguranța jucăriilor; potrivit pentru copii mai mari de trei ani

Pentru mai multe informații vizitați secțiunea Link-It din Catalogul Aperta. Puteți vedea și alte noutăți pe site-ul nostru de prezentare Aperta – Birotică și papetărie în secțiunea noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *