Soluții

Fără teama de a greși

„Nu există decât o singură greșeală: teama de a greși” spune marele filozof german Georg Wilhelm Friedrich Hegel. Teama că poți face greșeli te oprește din evoluție, din dezvoltarea personală. Nimeni nu s-a născut învățat, iar succesul fără greșeli nu există!

„Adevărul este greșeala îndelung corectată” spune același filozof german.

Vă amintiți celebra propoziție „Ana are mere”? A fost printre primele propoziții scrise de mii de elevi de ieri și de azi. Oare de câte ori am scris-o cu toții până ne-a ieșit fără greșeală? Câte „mămăligi” și câți „porcușori” au suportat caietele?

Astăzi avem un prieten de nădejde care ne ajută să nu ne mai fie teamă să greșim: rollerul cu cerneală termică übers. Cu el putem:

  1. scrie
  2. șterge (cu guma specială de la celălalt capăt) atunci când am greșit, fără ca locul să rămână pătat
  3. să scriem peste ce am șters, rapid și curat!

Simplu și ușor cu rollerul übers.

Pentru elevi, studenți, persoane care desfășoară activități creative sau urmează cursuri, pentru cei care scriu mult, au nevoie să corecteze și să rescrie, übers*, este cu adevărat util!

* datorită cernelii termosensibile – care devine translucidă la temperaturi mai mari de 60˚ și redevine vizibilă la temperaturi sub -10˚ – nu este recomandat a se folosi pe documente oficiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *